Diagnosticare Laptop Gratuita

diagnosticare gratuita laptop

La Goldnet Service ai diagnosticare laptop gratuita daca te decizi sa repari laptopul la noi. Daca doar doresti sa afli ce defecte are si nu doresti sa repari acum sau nu la noi, atunci diagnosticarea te va costa intre 25 si 50 de lei in functie de modelul laptopului si de defectele care trebuie constatate.
Cele mai complexe piese care necesita timp mai mult pentru diagnosticare laptop, sunt placile de baza unde pentru o constatare eficienta si acurata, tehnicienii trebuie sa desfaca laptopul complet sa scoata placa de baza si sa o testeze in diferite moduri.

Ai un laptop defect? Suna acum la 0731.119.713 pentru o programare si diagnosticare laptop gratuita!

Cum se face diagnosticarea?

Atunci cand veniti la service cu laptopul defect, tehnicianul care va prelua laptopul dvs va face o constatare preliminara in baza defectelor constatate de dvs si va testa laptopul pentru a confirma daca defectele constatate de client sunt intr-adevar reale.
Clientul va fi informat inainte daca diagnosticarea costa 25 sau 50 de lei, dupa ce tehnicianul care se ocupa de laptopul dvs va face o constatare initiala in urma careia isi va da seama care este defectul sau daca trebuie sa desfaca laptopul si sa testeze minutios placa de baza. Nu veti plati nimic pentru diagnosticare daca reparati laptopul la noi!


Posted on: iunie 5, 2015, by : admin