Instalare Windows si Drivere

instalare windows

Serviciul de instalare Windows in Bucuresti se face la sediul nostru sau la domiciliul clientului intr-un interval orar stabilit de comun acord in prealabil.

Instalarea sistemului de operare Windows se face cu licenta clientului iar Goldnet Service asigura si instalarea driverelor, astfel ca dupa ce ai luat laptopul de la noi il poti folosi imediat.
Echipa Goldnet Service Laptop instaleaza orice versiune de Windows fie mai vechi fie cele mai noi.
La cererea clientului, instalam si alte sisteme de operare precum Mac OS X sau Linux preturile fiind aceleasi ca la instalare windows.

Preturi instalare windows si drivere

Pretul pentru serviciul de instalare windows si drivere este de 75 de lei, daca instalarea se face la sediul nostru, dupa ce ati adus in prealabil laptopul si cd-ul cu licenta windows la sediul nostru.

Pentru instalare windows la domiciliu se percepe o taxa de deplasare de 25 de lei, la care se adauga 75 de lei pentru serviciul prestat.

Preturile afisate sunt valabile pentru o ora si jumatate, timp in care se face instalarea windowsului si a driverelor necesare. In eventualitatea in care clientul are un laptop vechi care functioneaza mai lent si astfel se instaleaza mai greu sistemul de operare, implicit mai mult timp petrecut pentru aceasta operatiune.


Posted on: iunie 26, 2015, by : admin