3 mari avantaje pe care la avem la achizitia unui laptop second hand!

Probabil candva, ti-ai pus intrebarea „de ce as cumpara un laptop sh si nu unul nou?” iar pentru a lamuri aceasta dilema iti vom prezenta 3 mari avantaje pe care le avem la achizitia unui laptop second hand.

1. Pretul cu pana la 50% mai mic al laptopurilor sh, este principalul avantaj si criteriul nr.1 pentru care un utilizator alege sa cumpere un laptop sh. Daca un latpop nou cu procesor core2duo, 2-4gb de memorie ram si un hdd de 320-500gb costa in magazin aproximativ 1000 de lei, un laptop refurbished sau sh cu o configuratie similara va costa pana in 500 de lei!

2. Cumparand de la firme specializate pe comercializarea de laptopuri second hand, veti primi certificat de garantie pentru o perioada minima de 12 luni. Exista comercianti care ofera si 24 de luni garantie sau chiar posibilitatea de a cumpara garantie extinsa. Astfel aveti siguranta ca laptopul sh cumparat nu se va defecta dupa cateva luni iar in orice situatie (exceptand acele situatii care nu fac obiectul garantiei precum spargerea display-ului sau varsarea de lichide in interior), sunteti asigurati prin garantie.

3. Puteti beneficia de livrare gratuita si cadouri la achizitie. Cel putin la Goldnet, orice achizitie de peste 300 de lei, va aduce livrare gratuita si un cadou (mouse wireless de ex). Cu cat achizitia este mai consistenta, cu atat si cadourile sunt mai consistente iar la un latpop de peste 1100 de lei, veti primi pe langa livrarea gratuita si 3 cadouri, nu unul! Mouse wireless, stick de memorie si geanta pentru laptop!

Daca ti-am trezit interesul si vrei fie sa cumperi un laptop sh, fie doar sa aflii mai multe despre ce posibilitati ai, suna acum un agent de vanzari de la Goldnet, apeland numarul 0731.119.713.

Posted on: iunie 28, 2017, by : admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *