Cumpar laptop defect

cumpar laptop defect

Cumparam laptopuri defecte pentru reciclare sau pentru componente. Daca aveti un laptop defect, puteti sa il valorificati deplasandu-va la sediul firmei noastre din cartierul Drumul Taberei, unde tehnicienii nostri vor verifica starea laptopului si va vor face o estimare de pret. Puteti obtine mai multa valoare din lapopul dvs defect daca veti cumpara un laptop second hand de la Goldnet prin programul rabla pentru laptop.

Ce este programul rabla?

Programul rabla iti ofera oportunitatea de a cumpara un laptop second hand, perfect functional si cu garantie 6-12 luni indiferent de model. De exemplu, un laptop Lenovo T400 cu procesor Core2Duo si 2GB memorie RAM costa 600 de lei pe site-ul nostru laptopsecond-hand.ro iar prin programul rabla poti obtine o reducere de 200 de ron lasand laptopul defect. Daca nu ai dori sa cumperi un laptop si doar ai dori sa vinzi laptopul defect, suma primita pentru acesta va scadea, astfel cea mai mare valoare o obtineti cumparand un laptop sh cu garantie!

Suma pe care o vei primi pentru laptop tau defect variaza in functie de anul fabricatiei si defectele acestuia dar poti obtine un pret mai bun prin programul rabla.
Ai un laptop defect? Suna la 0731119713 si discuta cu un tehnician de la Goldnet!


Posted on: aprilie 5, 2016, by : admin