Curatare Laptop

curatare laptop

Curatarea laptopului este deosebit de importanta, astfel prelungiti viata laptopului dumneavoastra si imbunatatiti performantele acestuia. O curatare profesionala de la Goldnet Service costa intre 50 si 75 de lei iar procesul de curatare laptop se face pe loc in maxim 30 de minute.

Anumite modele faciliteaza accesul la ventilator imediat cum s-a desfacut carcasa insa la altele este necesara demontarea placii de baza pentru a se ajunge la ventilatorul care trebuie curatat de praf si impuritati. In procesul de curatare laptop se inlocuieste si pasta termoconductoare de pe procesor.

TU TI-AI CURATAT LAPTOPUL VREODATA?
DACA NU, ATUNCI FA ACUM O PROGRAMARE LA 031.401.1084

Preturi Curatare Laptop

Preturile pentru curatare laptop variaza intre 50 de lei si 75 de lei in functie de dificultatea cu care se ajunge la ventilatorul laptopului. Daca trebuie demontata placa de baza pentru accesul la ventilator atunci se va aplica pretul de 75 de lei.

Cum se face curatarea laptopului

Pentru a curata laptopul de praf in interior, acesta trebuie desfacut complet, fiind un proces in care se desurubeaza zeci de suruburi mici si se demonteaza parti din carcasa. Unele modele de laptopuri faciliteaza accesul la ventilator, element care aduna cel mai mult praf, astfel ca nu mai este nevoie desfacerea completa ci doar partiala.
La curatarea laptopului se folosesc urmatoarele echipamente:


Posted on: iunie 8, 2015, by : admin