Inlocuire Lampa Display

Inlocuire lampa display

Inlocuire Lampa Display

Cu toate ca este o tehnologie mai veche, inca este folosita astfel ca multe laptopuri au display-ul pe lampa si nu pe leduri.
Atunci cand lampa se defecteaza, imaginea afisata pe ecran va fi distorsionata, va fi afisata cu dungi sau va aparea pe ecran o culoare, de exemplu negru.
Inlocuire lampa display este un proces simplu pentru noi iar tehnicienii nostrii vor efectua rapid si profesional reparatia.

Cum stim ca este lampa defecta?

Asa cum am specificat mai sus, atunci cand imaginea nu mai este afisata corespunzator una dintre cauze poate fi defectarea lampei display-ului insa mai sunt si alte componente ale laptopului care pot genera aceste probleme, precum invertorul care este componenta electronica ce aprinde lampa ecranului si este intalnita la laptopurile mai vechi de 5 ani caer folosesc tehnologie CCFL cu lampa. Modelele mai noi nu mai folosesc invertoare pentru aprinderea display-ului intrucat nu mai au lampa ci aprinderea se face pe leduri, astfel acest tip de display este si mai ieftin fata de unul cu lampa.

Placa de baza sau chiar placa video sunt alte componente importante ce pot genera dungi sau imagini distorsionate pe ecran, astfel pentru a putea identifica exact piesa defecta, este necesar sa veniti cu laptopul la sediul nostru unde vom face o constatare gratuita pentru a identifica si a repara problema.

Preturi inlocuire lampa display

Preturile pentru inlocuirea lampei variaza intre 100 si 150 de lei in functie de diagonala display-ului. Mai pot aparea modificari de pret in situatiile in care laptopul dumneavoastra are doua lampi in loc de una, cum au majoritatea laptopurilor, iar aceste situatii pot fi identificate doar dupa ce desfacem laptopul, pentru ca nu putem cunoaste toate modelele de laptopuri existente in circulatie si configuratia acestora.
Reparatia nu se va efectua decat dupa ce clientul este informat de pret si isi da acordul pentru inlocuire lampa display laptop.


Posted on: iunie 26, 2015, by : admin