Inlocuire tastatura laptop

inlocuire tastatura laptop

Inlocuire tastatura laptop de la Goldnet Service SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6, cartier Drumul Taberei.

Tastatura laptopului ajunge in situatia de a fi inlocuita in urma unor defectiuni aparute fie din cauze naturale fie din cauze provocate, cum ar fi varsarea de lichide pe si in interiorul tastaturii, situatie in care singura varianta este inlocuirea tastaturii laptopului.

Daca ati varsat lichide in tastatura cel mai important este sa stingeti laptopul, sa il scoateti din priza si as scoateti bateria. Incercati sa stergeti cu un prosop lichidul de la suprafata iar a doua zi sa apelati la un service profesionist pentru inlocuirea tastaturii si astfel veti scapa cu cel mai mic cost.
Atunci cand varsati lichide in tastatura, aceasta nu va mai functiona cum trebuie, ba chiar poate sa nu mai functioneze deloc, insa in majoritatea cazurilor, se constata anumite taste care nu mai merg si nu pot fi reparate iar singura solutie este cea de inlocuire tastaura laptop.

AI PROBLEME CU TASTATURA LAPTOPULUI? SUNA LA 0731119713 PENTRU CONSULTANTA GRATUITA
ASIGURAM INLOCUIRE TASTATURA LAPTOP PENTRU ORICE MODEL

Cum se face inlocuirea tastaturii

Inlocuirea tastaturii consta in desfacerea laptopului, detasarea tastaturii vechi fara a rupe pamblica ce face legatura cu placa de baza si atasarea tastaturii noi.
La inlocuirea tastaturii se va face si o curatare interna mai ales daca s-au varsat lichide in laptop, pentru a fi siguri ca lichidele nu au trecut de folia tastaturii si au ajuns la placa de baza.

Preturi inlocuire tastatura laptop

Serviciul de inlocuire tastatura laptop costa 60 de lei cu tastatura clientului, dar putem asigura si tastatura daca o avem pe stoc si clientul este multumit de pretul nostru la tastatura respectiva.
Preturile pot varia putin in functie de ce alte operatiuni se mai fac in timpul inlocuirii tastaturii, de exemplu in situatia in care se doreste si curatarea, la recomandarea tehnicienilor nostri, se va achita acest serviciu la jumatate de pret fata de pretul de lista care este intre 50 si 75.


Posted on: iunie 26, 2015, by : admin