Laptop Second Hand

Laptop Second Hand Bucuresti

Avem pe stoc o varietate de laptopuri second hand, perfect functionale fara interventii pe placa de baza si fara defecte ascunse. Cumparan un laptop second hand de la noi, beneficiezi de 6 luni garantie si posibilitatea de a extinde garantia cu inca 1 an.
Puteti beneficia de preturi reduse cu pana la 30% fata de pretul de lista daca veniti cu un laptop defect sau functional, nu mai vechi de 7 ani.

laptop second hand lenovo

Programul Rabla – Laptop Second Hand

Daca ai un laptop vechi, dar nu mai vechi de 7 ani si doresti sa iti cumperi un laptop mai nou care sa functioneze optim si cu garantie, atunci iti recomandam programul rabla pentru laptop.

Cum functioneaza?
Tu aduci un laptop vechi care merge sau care nu merge si primesti o reducere de la 200 pana la 400 de lei, la achizitia unui laptop second hand. Reducerea se aplica in functie de modelul laptopului pe care il aduceti si de starea in care este dar va garantam ca primiti cel putin 200 de lei reducere daca veti cumpara un laptop second hand de la noi!

Laptop Second Hand

Avem pe stoc multe modele de laptopuri second hand de la diferiti producatori, fara interventii pe placa de baza. Aceste laptopuri sunt testate minutios de catre tehnicienii nostri, inainte de a fi listate pe site astfel ca tu as ai garantia ca laptopul second hand pe care il vei cumpara, este perfect functional, fara defecte ascunse.

De ce sa cumperi de la Goldnet?
laptop sh
Ai mai multe avantaje daca decizi sa cumperi un laptop second hand de la noi printre care am mentionat de garantie si reducerile prin programul rabla. Pe langa acestea veti primi un cadou la alegere (mouse, geanta de laptop, stick de memorie) si beneficiati de livrare gratuita a laptopului oriunde in tara. Garantam pentru calitatea laptopurilor noastre pe care le-am testat atent inainte si care nu au interventii pe placa de baza sau defecte ascunse.
Nu te-am convins? Ai 10 zile de proba la orice laptop sh cumparat de la noi pentru a te asigura ca ai facut o investitie buna si ca laptopul merge fara probleme.

Mai mult, primesti garantie 6 luni cu posibilitatea achizitionarii garantiei extinse, deci nu trebuie sa iti faci griji ca laptopul nu va functiona corespunzator, doar pentru ca este laptop second hand.
Analizeaza oferta pentru laptopurile sh si suna-ne la 0731.119.713 pentru consultanta sau orice fel de intrebari legate de laptopurile second hand sau de alte servicii oferite de Goldnet Service.


Posted on: iunie 11, 2015, by : admin