Recuperare Date

Recuperare Date Hard Disk

Recuperare date de pe hard disk defect, stick sau card de memorie.
Recuperarea datelor de pe hard disk defect este o operatiune delicata ce trebuie facuta exclusiv de catre specialisti, asta din mai multe motive.

Un HDD defect nu trebuie desfacut acasa ci doar la service in spatiu vidat pentru ca atunci cand se desface hardul, discurile care il formeaza sa nu fie afectate de praf sau impuritati. Este suficient as deschideti hardul acasa si astfel compromiteti sansele de recuperare a datelor de pe acesta.

Cand ajungi sa ai nevoie de recuperare date

Hardul clasic pe discuri, HDD, este o componenta foarte sensibila care nu rezista la socuri sau fluctuatii de curent, de exemplu. Fata de hardurile SSD care sunt mult mai compacte si mai greu de stricat, HDD-urile se po strica peste noapte fara ca datele sa poata fi recuperate cu usurinta, de catre utilizator.

AI UN HARD DEFECT SI VREI DATELE DE PE EL?
SUNA LA 0731.119.713 SAU 031.401.1084 PENTRU MAI MULTE INFORMATII

Preturi Recuperare Date

Preturile pentru recuperare date HDD variaza intre 200 si 500 de lei, in functie de tipul de defectiune intalnit. In cazurile defectelor de software care se pot remedia fara interventie hardware, costurile sunt mici in timp ce defectele mecanice precum motor defect, capete de citire defecte sau platane defecte vor necesita interventie hardware iar pretul recuperarii datelor va fi de peste 400 de lei. Indiferent de situatie, daca ai nevoie de recuperare date hdd, Goldnet Service te poate ajuta rapid si profesional.

Tipul defectului se constata de catre tehnicianul care va preia reparatia, aceasta constatare facandu-se la sediul nostru.

Recuperare date stick sau card de memorie

La Service Laptop se poate face recuperarea datelor de pe stick-uri sau carduri de memorie cu rate foarte mari de succes si preturi mai mici comparativ cu recuperarea datelor de pe hard disk defect.


Posted on: iunie 5, 2015, by : admin