Reparatii Placi de Baza

Reparatii placi de baza in Bucuresti pentru orice model de laptop. Goldnet Service Laptop

Reparatii Placi de Baza

La Goldnet Service, tehnicienii nostrii efectueaza reparatii placa de baza cu echipamente profesionale si atentie la detalii pentru o diagnosticare corecta si o reparatie care sa dureze.

Diagnosticarea placii de baza este mai complicată pentru că şi ea este mai complexă decât celelalte componente ale laptopului. Stabilirea cu precizie că o placă de bază este defecta se face doar la un service autorizat unde exista echipamente profesionale si alte placi de baza cu care sa se testeze laptopul.

Cum se face reparatia placii de baza

Pentru a ajunge la placa de baza mai intai trebuie sa desfacem carcasa laptopului apoi scoatem placa de baza dupa ce am scos in prealabil toate suruburile si ne-am asigurat ca nu a mai ramas unul ascus. Apoi placa de baza este curatata si se testeaza pentru a depista care este problema placii de baza si ce genereaza defectul.

AI PROBLEME CU PLACA DE BAZA A LAPTOPULUI? SUNA LA 0731119713 PENTRU CONSULTANTA GRATUITA
REPARATII PLACI DE BAZA DE LA GOLDNET

De cele mai multe ori, clientii care vin cu laptopurile in service si au probleme la placa de baza, au de fapt probleme cu cipurile video care fie s-au dezlipit de pe placa de baza si o tin in scurt fie e necesar un reballing pentru refacerea profilului de bilute de fludor.
Daca sunt constatate alte cauze care genereaza defectarea placii acestea vor fi identificate iar dupa diagnosticare vom informa clientul de problemele intalnite si de pretul reparatiei iar clientul decide daca se repara sau nu.

Placa de baza defecta din cauza lipsei curatarii interne a laptopului

Multe laptop-uri au probleme cu supraincalzirea la solicitare mare(jocuri sau alte aplicatii consumatoare de resurse video) sau datorita mizeriei acumulate in zona ventilatorului, ceea ce duce la dezlipirea sau defectarea chipset-ului video, a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza si in final la diferite probleme in functionarea corecta a laptop-ului sau la defectarea acestuia.

Daca laptopul nu a fost curatat in interior deloc sau de foarte mult timp, exista riscul ca cipurile de pe placa de baza sa se dezlipeasca din cauza temperaturilor extreme de peste 80 de grade, ce pot aparea din cauza prafului care a astupat fantele de aerisire si ventilatorul, astfel racirea laptopului s-a facut prost sau deloc lucru care a dus la incalzirea serioasa a acestuia si automat la dezlipirea cipurilor. Cel putin o data pe an este recomandata o curatare a laptoplului!

Lichide varsate in laptop!

Aceasta situatie este una serioasa care poate compromite functionarea laptopului dumneavoastra astfel, daca ati varsat lichide in interiorul acestuia, trebuie neaparat sa decuplati incarcatorul de la laptop, sa stingeti laptopul si sa ii scoateti bateria. Urmatorul pas important este sa veniti cu laptopul la service cat mai repede si nu trebuie sa mai incercati sa il aprindeti! Astfel, laptopul dvs are o sansa de a fi reparat daca respectati aceste sfaturi, insa cel mai bine, incercati sa nu varsati lichide in si pe laptop!


Posted on: iunie 8, 2015, by : admin