Service Laptop Acer

Service Laptop Acer

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP ACER INDIFERENT DE DEFECT !
LAPTOPUL TAU ACER ARE PROBLEME? SUNA LA 0731119713 PENTRU CONSULTANTA GRATUITA

Service Laptop Acer in Bucuresti oferit de Goldnet Service SRL, firma cu 7 ani experienta si tehnicieni pregatiti sa repare orice defectiune la orice model de laptop fie mai vechi sau mai nou.
Indiferent de sectorul in care locuiti, Goldnet va asigura reparatia laptopurilor Acer in cel mai avantajos mod pentru client, atat in ce priveste timpul reparatiei cat si costul acesteia.

Service Laptop Acer

Ai un laptop Acer defect?
Reparam toata gama de laptop-uri Acer Aspire, Extensa, Emachines, Aspire One, Travelmate dar si alte modele din alte serii Acer.
Daca ai un laptop Acer care nu mai functioneaza din diferite motive sau care prezinta anumite defecte vizibile desi se aprinde, atunci este recomandat sa veniti cu laptopul la sediul nostru din Drumul Taberei iar tehnicienii nostri va vor face o evaluare pe loc atat a defectelor cat si a costului estimativ.

Daca nu puteti veni la sediul Goldnet, exista 2 variante prin care laptopul se poate repara si anume: noi venim la tine acasa, preluam , reparam si predam laptopul sau trimitem un curier la usa ta fara ca tu sa misti un deget.

Modele de laptopuri Acer

Daca modelul tau de laptop Acer nu se regaseste in lista de mai jos, Goldnet tot iti poate oferi serivce pentru laptop acer cu diagnosticare gratuita daca alegi sa faci reparatia la noi si o taxa de 50 de lei daca ti se pare prea scump si nu renteaza. Contacteaza-ne la 0731.119.713 si echipa noastra iti va oferi consultanta initiala la telefon urmata de diagnosticarea la fata locului atunci cand veniti cu laptopul la sediu unde poate fi examinat de catre un tehnician.

Laptopuri din categoria „de larg consum” listate pe site-ul acer.ro: Acer Aspire V Nitro, Aspire S7, Aspire V5, Aspire V3, Aspire E, Aspire E1, Aspire E11, Aspire ES, Aspire Switch 11, Aspire Switch 12, Aspire Switch 11V, Aspire Switch 10, Aspire Switch 10E, Aspire P3, Acer C710, Aspire R11, Aspire R14, Aspire R7, Aspire One

Cele mai noi modele de laptopuri Acer, lista in categoria de laptopuri profesionale, pe site-ul acer.ro sunt urmatoarele: Acer Extensa,Acer TravelMate B,Acer TravelMate P, Acer TraevlMate P2, Acer TravelMate P4.

Alte modele de laptopuri Acer: