Service Laptop Apple Macbook

Service Laptop Apple macbook
Service Laptop Apple Macbook oferit de Goldnet Service SRL pentru orice model de MacBook cu orice defect.

REPARAM ORICE MODEL DE MACBOOK INDIFERENT DE DEFECT !
MACBOOK-UL TAU ARE PROBLEME? SUNA LA 0731119713 PENTRU CONSULTANTA GRATUITA

Cand ai nevoie Service Laptop Apple Macbook

Ai nevoie de service pentru laptopul tau macbook, atunci cand nu mai functioneaza asa cum ar trebui, cand ii scad performantele, daca doresti upgrade-ul configuratiei sau daca doresti o simpla curatare de praf.

Anumite modele precum MackBook Pro mai vechi de anul 2012, pot avea defecte de fabricatie la cipul video, defecte ce se vor face vizibile mai devreme sau mai tarziu si astfel puteti ajunge sa aveti nevoie de service apple macbook. Daca iti apar dungi pe ecran aleatorii sau diverse culori, daca pe ecran nu mai apare imaginea, cel mai probabil ai probleme cu placa video.
Clientii care au apelat la Goldnet Service Laptop au adus in service macbook-uri cu display spart la care am inlocuit display-ul si am efectuat o curatare laptop interna dar si cu alte probleme precum lichide varsate in laptop sau defectiuni la placa de baza.

Indiferent de defectul macbook-ului tau noi il putem repara la cele mai avantajoase preturi pentru tine.

Modele de laptopuri Apple

Apple nu a lansat foarte multe modele de laptopuri de mentionat fiind Macbook, Macbook Pro si MacBook Air, acestea fiind produse pe diferite configuratii cu diagonala display-ului de la 11 la 15 inch.
Cu 5000 de lei iti poti lua un MacBook Air cu procesor i5, cu hard disk de 128 sau 256 gb, flash sau SSD.
Printre cele mai scumpe modele sunt Macbook Pro-urile cu display Retina de 15.4 inch, procesor Intel Core i7, placa video GeForce dedicata de 2gb si hard SSD de 512.