Service laptop la domiciliu

Service laptop la domiciliu, este un serviciu oferit de Goldnet Service pentru clientii din toate sectoarele Bucurestiului. Oferim posibilitatea de a efectua reparatiile minore, la domiciliul clientului, indiferent de sectorul sau cartierul in care locuieste.

service laptop bucuresti sector 1 service laptop bucuresti sector 2 service laptop bucuresti sector 3
Service laptop Bucuresti sector 4 (2) service laptop bucuresti sector 5 service laptop bucuresti sector 6

Reparatii service laptop la domiciliu

Reparam defectiuni minore, instalam sisteme de operare, antivirus si alte programe la cererea clientului, asiguram devirusare, recuperare date sterse, curatare laptop, schimbare tastatura si alte servicii asemanatoare, ce pot fi efectuate cu succes la domiciliu.

Reparatie complexa

In cazul defectelor ce necesita o reparatie complexa cum ar fi serviciul de reparatii placi de baza, implicit echipament ce nu poate fi transportat la domiciliul clientului, laptopul va fi adus la sediul nostru sau va fi trimis prin curier, operatiune pe care noi o putem efectua in locul dumneavoastra din doua motive:
-timp redus
-costuri reduse

Noi colaboram cu mai multe firme de curierat beneficiind astfel de preturi mult mai mici fata de preturile aplicate persoanelor fizice care vor sa trimita un colet. Tu ne spui numele complet si adresa iar noi trimitem curierul la usa ta sa ridice laptopul defect.