Service Laptop Sector 5

Service Laptop in sectorul 5 de la Goldnet Service SRL cu sediul in Drumul Taberei
Daca locuiesti in sectorul 5 si ai probleme cu laptopul, Goldent Service iti vine in ajutor si iti repara laptopul defect fie la domiciliu fie la sediul nostru.

Reparam orice model de laptop de la orice producator, indiferent de defecte iar diagnosticarea este gratuita pentru clientii care aleg sa repare defectele constatate in service-ul nostru. Daca ai nevoie acum de service laptop sector 5 suna-ne la 0731.119.713 si un tehnician de la Goldnet te va intampina cu solutii si consultanta gratuita.

Service laptop sector 5

Defecte intalnite la laptopuri

Cele mai intalnite defecte sunt legate de display-ul laptopului care din diferite motive ajunge sa necesite o vizita la service. Fie l-ai lovit si s-a spart sau crapat sau ai varsat lichide in el, oricare ar fi motivul trebuie adus urgent la service unde noi il vom repara daca esti multumit de costul estimat pentru reparatie.
Alte defecte intalnite des sunt cele legate de placa de baza avand ca rezultat un laptop care nu se mai aprinde.
Daca nu ati facut o curatare a laptopului in ultimul an sau mai grav, daca nu ati facut curatarea laptopului niciodata atunci trebuie adus la service laptop sector 5 pentru a efectua o curatare completa care va prelungi durata de viata a laptopului tau.

Daca laptopul se aprinde dar pe ecran apar dungi aleatorii, atunci cel mai probabil defectul este la nivelul placii video iar solutia este un reballing al cipului video, operatiune pe care tehnicienii de la Goldnet Service SRL o efectueaza in fiecare zi.

Service Laptop Sector 5 – Cartiere

  • 13 Septembrie
  • Cotroceni
  • Giurgiului
  • Ferentari
  • Rahova
  • Salaj