Vrei un laptop cat mai ieftin? Ai un laptop defect? Iata ce poti face.

Daca vrei un laptop cat mai ieftin si detii si un laptop defect, poti cumpara un laptop second hand la oferta prin programul rabla pentru laptop.

Pentru a beneficia de reducere prin acest program, tot ce trebuie sa faci este sa doresti sa cumperi un laptop sh si sa detii un laptop vechi sau defect, dar nu mai vechi de 5-6 ani.

Suna-ne sau vino in magazin cu laptopul defect iar un tehnician il va evalua pe loc si iti va comunica si reducerea de care vei beneficia. Daca iti doresti un laptop de 400 de lei, reducerea nu poate depasi 100 de lei. Totusi, aceste aspecte vor putea fi clarificate doar dupa ce tehnicianul evalueaza laptopul defect cu care va prezentati la magazin.

Daca vei cumpara de la Goldnet, prin programul rabla pentru laptop, vei primi si un cadou. In functie de pretul laptopului pe care doresti sa il cumperi, vei primi un fie un mouse wireless, o geanta pentru laptop, un stick usb sau toate trei, daca laptopul costa peste 1500 de lei.

Asadar, iata cum poti obtine cel mai bun pret pentru un laptop second hand, perfect functional, cu garantie minim 12 luni si cu cadouri la achizitie.

  • Ai un laptop defect si primesti reducere pentru achizitia unui laptop sh
  • Vrei laptop performant? Primesti reducere si mai mare + cadouri!
  • Vrei laptop mai ieftin? Gasesti laptopuri la oferte, intre 300 si 600 de lei si primesti si reducere 50-100 de lei prin programul rabla dar si un cadou.
  • Livrarea este gratuita la comenzile mai mari de 300 de lei, dupa ce se aplica reducere prin programul rabla.

Ai numai avantaje sa achizitionezi un laptop sh prin programul rabla asa ca te asteptam in magazin sa iti alegi laptopul preferat cat timp un tehnician evalueaza starea laptopului tau defect.

Posted on: martie 29, 2018, by : admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *