Upgrade Procesor Laptop

Upgrade procesor Laptop

Daca laptopul tau se misca prea greu dar nu este defect si ai facut recent o curatare atunci solutia salvatoare ar putea fi un upgrade la procesor. Oferim multiple variante avantajoase pentru upgrade procesor laptop.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti laptopul la sediul nostru din sectorul 6 sau sa trimitem noi un curier pentru dumneavoastra dupa care noi constatam daca upgrade-ul de procesor va rezolva problema laptopului dumneavoastra, va informam de preturi si optiunile pe care le aveti pentru ca apoi sa facem upgrade-ul si sa va livram laptopul la domiciliu, dumneavoastra urmand sa platiti contravaloarea serviciului la sediu, in cont sau ramburs atunci cand primiti inapoi laptopul de la firma de curierat.

VREI UN PROCESOR MAI BUN? SUNA LA 0731119713 PENTRU CONSULTANTA GRATUITA
UPGRADE PROCESOR CU MONTAJ DE LA 50 DE LEI

Preturi upgrade procesor laptop

Daca doresti sa iti schimbi procesorul cu unul mai performant suna-ne la unul din numerele 0731.119.713 / 031.401.1084 / 0744.471.936 si tehnicienii nostri iti vor face cel mai avantajos pret pentru procesor si manopera in functie de modelul laptopului si eventualele interventii aditionale.
Preturile pentru un procesor Intel i3 incep de la 100 de lei dar in functie de preferintele dvs si de compatibiliatile laptopului pe care il aveti, procesorul poate diferi, automat si pretul, acesta fiind doar un exemplu.

Procesoarele fabricate de compania INTEL sînt de trei tipuri si anume Core, Pentium si Celeron, care la rîndul lor exista în mai multe variante în functie de generatie (Core 2, Pentium 4, Pentium 3, Celeron 2, etc.), de frecventa de ceas (2 GHz; 2,4 Ghz; 3 Ghz; etc.) si de numarul de nuclee („cores”).

Lista preturi procesoare laptop

IMPORTANT
Atunci cand doriti upgrade procesor trebuie sa tineti cont de compatibilitatile ce tin de laptopul dvs, astfel nu orice procesor se va potrivi pe placa de baza a laptopului iar daca se potriveste (in functie de socket-ul placii de baza) va trebui verificata racirea laptopului pentru a ne asigura ca procesorul nou montat (mai puternic decat cel initial) este racit corespunzator de catre sistemul de ventilatie a laptopului. Un procesor mai puternic va emana mai multa caldura iar ventilatorul trebuie sa poata face fata caldurii emanate de noul procesor.


Posted on: iunie 5, 2015, by : admin